Wie is ALPRUNNING

Alprunning is ontstaan om mijn passie voor bergsport en trailrunning in het bijzonder, te delen met anderen. Er is niks mooier dan met gelijkgestemden je grenzen verleggen en vooral: samen te genieten van de schitterende Alpen.


Ik ben Siebe van Waarde, een ervaren trailrunner / bergsporter. Het liefst ben ik in de bergen. In de winter om te skitouren, freeriden of met m'n gezin op wintersport te gaan. In de zomer om mooie trails te rennen, te (rots-)klimmen, te wandelen en uiteraard ook te relaxen.


In het dagelijks leven ben ik teamleider bij een productiebedrijf; hiervoor heb ik 20 jaar bij het Korps Mariniers gewerkt. Daar is mijn passie voor sport en bergen ontstaan. Ik heb hier veel ervaring in bergachtig terrein en werken onder extreme omstandigheden opgedaan als teamleider en instructeur. 

Chalet filzmoos

De trails worden georganiseerd vanuit Chalet Filzmoos. Door de ligging aan de voet van het Dachstein-gebergte is Chalet Filzmoos een ideaal startpunt voor mooie trails. Door mijn kennis van dit gebied, kan ik een unieke ervaring aan.bieden. Maar ook ergens anders in de Alpen organiseert Alprunning trailrunreizen, zoals de Alprunning Expert in Zwitserland.