Alprunning
Life begins at the end of your comfort zone

Alprunning is ontstaan om mijn passie voor bergsport en trailrunning in het bijzonder, te delen met anderen. Er is niks mooier dan met gelijkgestemden je grenzen te verleggen en vooral: samen te genieten van de schitterende Alpen. 

Ik ben Siebe van Waarde, een ervaren trailrunner / bergsporter. Het liefst ben ik in de bergen. In de winter om te skitouren, freeriden of lekker met m'n gezin op wintersport te gaan. In de zomer om mooie trails te rennen, te (rots-)klimmen, te wandelen en bovenal te relaxen.

In het dagelijks leven ben ik teamleider bij een productiebedrijf; hiervoor heb ik 20 jaar bij het Korps Mariniers gewerkt. Daar is mijn passie voor sport en bergen ontstaan. Ik heb hier veel ervaring in bergachtig terrein en werken onder extreme omstandigheden opgedaan als teamleider en instructeur.

De trails worden georganiseerd vanuit Chalet Filzmoos. Dit is door de ligging aan de voet van het Dachstein-gebergte een ideaal startpunt voor mooie trails. Door mijn kennis van dit gebied, bied ik een unieke ervaring aan.
Klik voor een impressie van het chalet op deze link.E-mailen
Instagram